NASTAVLJENO SUĐENJE TRANSVESTITU: Sadržaj poruka je ŠOKANTAN! One pokazuju da je Goran bio opsednut Markom

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Goranu Abdulovu za ubistvo dečka Marka Radovića nastavljeno je danas u Višem sudu u 13 sati.

RepublikaFoto: facebook.com/MarkoRadović/PrivatnaArhiva
Marko Radović i Goran Abdulov

Nastavljeno je sa čitanjem poruka koje je slao žrtvi pred ubistvo... Goran u njima govori Marku da će doći kod njega nepozvan.

Ovo su samo neke od poruka koje su žrtva i ubica razmenili:

Goran: Ja ću doći pa makar sedela na betonu ispred. Devojku je*eš svaki dan, možeš i meni jedan da posvetiš. 

Marko: Ne može za vikend, radim. Neću biti tu ceo dan. 

Goran: Koga bre ti lažeš? Te fore ostavi zaraznoj devojci! Dolazim kao dečak da upoznam tu devojku koju je*eš. Ako te vidim sa njom, poješću je. Ili je je*i večeras ili sutra dok ja ne dođem!

Marko: Ne možeš doći večeras. Za vikend možeš. Možeš i večeras, pa idi ujutru.

Goran: Ma nemoj! Nisam ja na baterije. Dolazim večeras kao muško, ali da mi obećaš se*s. 

Marko: Ne možeš kao muško.

Goran: Društvo ti uvek dolazi, mogu i ja tako. Je*eš sve kurve, samo mene ponižavaš. Znaš kako izgledam kao muško. Ništa mi nećeš pružiti. Već sam počela da pijem jer si đubre. Krenula sam kao dečak. Ponela sam kosu jer neću da me gledaš kao dečaka. Tek tada ceć me prebiti kada me vidiš u muškoj odeći iako si prošli put obećao da me nećes povrediti.

Goran je posle te noći, ujutru nastavio da Marku šalje poruke sledeće sadržine: 

- Nisi me taknuo opet. Sve kurve je*eš, za to imaš baterije, samo mene ne. Njima se žali da nemaš para. Sad meni ne tražiš keš za se*s, jer si pun kao brod, a mogla sam da ti dam 2.000. Sponzorušo, žigolo!

Nakon nekoliko dana opet ga je molio da dođe kod njega i počeo da preti. 

Odgovori mi da li si kod kuće. Ne mogu kao žensko da dođem. Sprči mi se puder u busu od kose. Tražiću broj od gazde da mu kažem da si žigolo kome placam se*s. 

Marko je odgovorio: sedi napolju, nisam kod kuće

I posle ovog dopisivanja, usledilo je novo, još brutalnije...

Goran: Slobodno me tuci i udaraj. Nemam više oglas na adresaru. Nemam para. 

Narednih dana, početkom juna, Goran je molio Marka da ga registruje na Seksi adresaru, sajtu za oglašavanje prostitutki, koji je u martu ugašen nakon pisanja Srpskog telegrafa.

Sudija je oko 15 sati prestala sa čitanjem poruka, kod datuma za 12. jun 2018. Zatim je pitala okrivljenog da li mu treba njena saglasnost za neki pregled, a Goran je rekao da je već pričao sa endokrinologom koji mu odobrava operaciju promene pola i da mu ostaje još hirurg, dok psihijatar i "pristaje i ne pristaje".

Sledeće ročište je zakazano za 31. maj.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo 7. jula 2018. u stanu u Zemunu, u kojem je Radović živeo kao podstanar. On je uboden nožem četiri puta, nakon čega je nasmrt iskrvario na ulici.

Dan kasnije, zbog ovog ubistva uhapšen je Goran Abdulov, koji je, po sopstvenom priznanju, mesecima pre tragedije, bio u emotivnoj vezi sa studentom iz BiH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading