(VIDEO) SVE VREME SU PSOVALI DOK SU NAS UDARALI: Oglasili se pretučeni mladići iz Severne Mitrovice

Autor: Republika, Kosovo Online

Hronika

10.04.2021

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica mladića potvrdila su da su danas napadnuta iz čista mira dok su sedela u bašti kafića u Severnoj Mitrovici.

RepublikaFoto: youtube.com/Kosovo Online
Miloš Rošić

Jedan od povređenih mladića opisao je šta se dogodilo danas oko 11 časova u Severnoj Mitrovici.

Dok smo sedeli ispred kafea 'Soprano' prišla su tri nepoznata lica i udarala su nas flašama u glavu. To su verovatno Albanci, jer su nas psovali na njihovom jeziku, dok su nas udarali - izjavio je  Radomir Simović.

Drugi mladić zadobio je vidne povrede na licu, ali je i on otpušten na kućno lečenje nakon ukazane medicinske pomoći. 

Ovo vidim kao napad na moju porodicu, ne na mene lično. Svi znaju šta se poslednjih godina dešavalo. Ovo je proganjanje, bukvalno nemamo više gde na kafu da sednemo - rekao je Miloš Rošić.

Opšti hirurg, doktor Marko Nikolić u KBC Kosovska Mitrovica izjavio je da su mladići u stabilnom stanju i da su otpušteni na kućno lečenje.

- Negde oko 11.30 časova dovezena su dva momka civilnim vozilom do bolnice, jedan od njih sa ranama u predelu iznad desnog očnog kapka. Radi se o posekotini verovatno nanetoj nekim staklenim predmetom. Sanirali smo tu ranu na prijemnom i taj momak je poslat kući na negu i lečenje. Drugi momak ima blagi hematom u čeonom predelu glave. Saniran je i poslat na kućno lečenje. Oba momka su u stabilnom stanju. Povrede su verovatno nanate nekim tupim predmetom - konstatovao je doktor Nikolić.

Kako je potvrdio portparol tzv. Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović do napada je došlo u bašti kafića "Soprano", koji se nalazi na glavnom gradskom šetalištu.

- Danas u 11.13 sati u Ulici kralja Petra u Severnoj Mitrovici u bašti kafića 'Soprano', mladićima S.R. i M.R. srpske nacionalnosti, prišle su dve nepoznate osobe, koje su im se obratile psovkama na albanskom jeziku i udarali staklenim flašama po glavi - rekao je Radović.

Kako je dodao, za sada policiji nepoznati napadači pobegli u pravcu glavnog mosta ka južnom delu grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brđanin

11.04.2021 09:16

U kafiću se uvek sedi sa ledjima uza zid. A ovi seli sa ledjima na "izvolte". Mora se biti uvek oprezan.