IZREŠETAN ZBOG 20 KILA KOKAINA: Žuća je pre dve godine BRUTALNO likvidiran pred kamerama u Johanezburgu!

Autor:

Hronika

10.04.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Đorđević Žuća (59), jedan od vođa srpskog podzemlja u Južnoafričkoj Republici, brutalno je likvidiran pre dve godine u Johanezburgu, a njegovu smrt zabeležile su kamere.

RepublikaFoto: youtube.com/News24

Podsetimo, Đordević je ubijen kad se blindiranim "mercedesom" dovezao u luksuzni kompleks u kom je živeo u Johanezburgu. U trenutku kad je zastao, prišla su mu dvojica napadača sa automatskim puškama. Pokušao je da pobegne, ali nije uspeo, a na mestu pucnjave je pronađeno 26 čaura.

- Napadači su se posle likvidacije vratili u svoj "BMW" i nekoliko kilometara dalje ga zapalili. U zapaljenom automobilu policija je kasnije pronašla i spaljenu pušku - preneli su južnoafricki mediji, podseća Kurir.

Prema rečima izvora upućenog u slučaj, Đorđević je bio prijatelj sa  Dobrosavom Gavrićem, čije je izručenje tražila Srbija zbog učešća u ubistvu Željka Raznatovića Arkana 15. januara 2000. godine.

- Izuzetno je sarađivao i sa ubijenim Milanom Đuričićem koji je bio jedan od vodećih narko-bosova u JAR - preneli su ranije tamošnji mediji.

Posle Đorđevićevog smaknuća spekulisalo se da je on još jedna žrtva u ratu naše i bugarske mafija u JAR i to navodno zbog krađe 20 kilograma kokaina.

- Sumnja se da je upravo Žućin čovek odgovoran za početak krvavog rata u Južnoafrickoj Republici u kom je do sada ubijeno petoro državljana naše zemlje, dok je jedan preživeo pokušaj ubistva. Svi Srbi nastradali su zbog navodne krađe kokaina od bugarske mafije - rekao je ranije izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading