BILA JE DAMA, ALI JE IMALA OPASAN POROK! Komšije o predsednici suda u Majdanpeku koja je jutros pronađena mrtva! ŽIVELA KAO MERLIN MONRO!

Autor:

Hronika

08.04.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Milentijević (54), predsednica Osnovnog suda u Majdanpeku, jutros je pronađena mrtva u stanu koleginice sa posla.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ilustracija

Njene komšije u maloj stambenoj zgradi u Karađorđevoj ulici ovu vest su primili sa nevericom. 

Prema recima Ljiljane Karamančić, komšinice iz zgrade nesrećne Gordane, ona je vodila boemski život. Ljiljana kaže da je pre nedelju dana upozorila Gordanu.

- Kritikovala sam je pre sedam-osam dana da ne sme toliko da pije. Ona je bila dama i prava Srpkinja, ali je volela zivot kao Merlin Monro. Volela je da popije i da ima uvek Džoni Voker kod sebe. Tako se valjda borila protiv stresa i u alkoholu lečila neku životnu tugu. Družile smo se i znam da je imala jednu veliku ljubav - prica komšinica.

Gordana je duže od decenije imala stabilnu emotivnu vezu sa partnerom od nje mlađim desetak godina i živeli su zajedno. Gde je bio Gordanin partner dok je ona bila kod koleginice za sada nije poznato. Prema rećima komsija,  Gordanina porodica živi u Kragujevcu, a nije se ostvarila u ulozi majke.

Sve okolnosti  pod kojima je došlo do tragedije tek treba da utvrdi istraga.

Nadležni organi Policijske stanice u Majdanpeku, kao i Službe hitne medicinske pomoći majdanpečkog Doma zdravlja izlazili su na lice mesta i obavili uviđaj. Gordanino telo poslato je na obdukciju. 

Prema onome što su saznali mediji iz Osnovnog suda u Majdnapeku, Gordana Milentijević se nije pojavila jutros na poslu na zakazana suđenja. 

Njene kolege su strankama rekle da je bolesna.

Meštani Majdnapeka koji su poznavali Gordanu veoma žale zbog njenog tragičnog kraja i radoznali su da saznaju uzrok njene smrti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading