BAHATI VOZAČI DIVLJALI PO BEOGRADU: Policija zaustavila DEVOJKU, a vrednosti na ALKOTESTU su ih ŠOKIRALE!

Autor: Republika

Hronika

06.04.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Beogradu zaustavila i isključila iz saobraćaja troje vozača zbog nasilničke vožnje ili vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola.

 

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Saobraćajna policija je noćas, jedan sat posle ponoći, u Ulici Ugrinovački put u Zemunu zaustavila dvadesettrogodišnju ženu koja je automobilom marke "fijat punto" upravljala sa 2,22 promila alkohola u organizmu i sa probnom vozačkom dozvolom.

Policija je 10 minuta kasnije, na Savskom vencu u Bulevaru Oslobođenja, zaustavila automobil "ford fijesta", kojim je upravljao tridesetjednogodišnji muškarac, kako je utvrđeno, sa 2,18 promila alkohola u organizmu.

U Novom Beogradu, u Ulici Tošin Bunar, oko 1.30 časova, zaustavljen je tridesetjednogodišnji vozač automobila "porše". Testom je utvrđeno da je upravljao vozilom pod dejstvom koakina i manjom količinom alkohola, kao i da mu je istekla vozačka dozvola.

Sve troje vozača su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading