ŠOKANTNA ISPOVEST "KAVČANA" O VELJI NEVOLJI! Belivuk i Elez su bili PLAĆENE UBICE, rat sa škaljarcima TEK PREDSTOJI!

Autor: Republika

Hronika

06.04.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja i njegov saranik Darko Elez nisu ubijali samo članove protivničkih bandi, već su to radili i za novac, odnosno kako su oni govorili "iz dosade".

RepublikaFoto: starsport/printscreen
Darko Elez i Velja Nevolja ubijali iz "rekreacije"

Još jedan dokaz da je Belivuk bio nemilosrdan! Vođa navijačke grupe "Principi", zajedno sa svojim saradnicima, među kojima je bio i Darko Elez, nisu ubijali samo članove protivničkih klanova. 

Oni su likvidirali i ljude koje ne poznaju i koji im nisu ništra skrivili, ali su to radili zbog novca, odnosno, kako su oni to voleli da kažu, to su bili "poslovi iz dosade", piše Alo.

Izvor ovog lista ističe da je grupa ovog kriminalnog dvojca ubijala članove suparničkog, škaljarskog klana, isključivo u borbi za prevlast u podzemlju, dok su ubijanjem onih koji nisu tražili svoje mesto u mafijaškim krugovima, "punili svoje džepove".

- Rat crnogorskih klanova traje godinama i njihov kraj se ne nazire. Mnogo je nerešenih ubistava, a iza većine, nema sumnje, stoje Elez, Velja i njihovi sledbenici, što će istraga policije uskoro i dokazati. Međutim, likvidacije ljudi koji ne pripadaju nijednoj kriminalnoj grupi, oni doslovno doživljavaju kao rekreativni sport. Jedan od vođa im verovatno prosledi podatke o meti, nakon čega oni prate i eliminišu, a naposletku budu debelo plaćeni - istriče sagovornik.

Posle svedočenja Elezovih i Belivukovih sledbenika pred sudom u BiH, rat "škaljaraca" i "kavčana" mogao bi još više da se razbukti.

- "Škaljarci" su još bešnji nakon saznanja da su svedoci u slučaju protiv Eleza na hladnokrvan način govorili o ubistvima njihovih članova - tvrdi izvor blizak kavačkom klanu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading