UHAPŠEN KELJMENDI: Devojku zarobio i tukao!

Autor:

Hronika

21.11.2017

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elvis Keljmendi (39), sin Nasera Keljmedija (59), vođe jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu, uhapšen je juče oko 13 časova. Kako Srpski telegraf saznaje, Keljmendi se sumnjiči da je svoju devojku Jovanu R. (25) držao zatočenu u stanu skoro tri meseca i zverski se iživljavao nad njom!

RepublikaFoto: facebook.com/Elvis Kelmendi
Elvis Keljmendi

Bekstvo

Sin albanskog narko-bosa pronađen je u iznajmljenom stanu u kojem je živeo na Zvezdari. Protiv njega je podneta prijava i za nelegalno držanje i nošenje oružja jer je kod njega pronađen pištolj.

- Keljmendi je nekoliko meseci bio u vezi sa Jovanom. Ona je nakon izvesnog perioda odlučila da prekine vezu i napusti ga, ali je on po svaku cenu želeo da je zadrži pored sebe. Držao ju je zaključanu u stanu u kojem je živeo, tukao, maltretirao i iživljavao se nad nesrećnom devojkom. Kada je bio van Beograda, pretio joj je da će je pronaći i ubiti ako je ne zatekne u stanu, pa se ona nije usuđivala ni da pokuša da pobegne, sve donedavno - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Protiv Keljmendija podneta prijava i za nelegalno držane i nošenje oružja

Nakon skoro tri meseca torture i maltretiranja, ona je prelomila i iskoristila Keljemendijevo odsustvo da pobegne.

- Jovana je otišla pravo u porodični dom, ali iz straha da joj se Keljmendi ne osveti, nije smela da ga prijavi. Po nagovoru roditelja, nakon nekoliko dana, odlučila je da to ipak uradi - dodaje naš izvor.

Srpska policija sumnja da se Keljmendi u Beogradu bavio trgovinom oružja i droge, ali pretresom stana u kojem je uhapšen nije pronađeno ništa od toga.

- Pretpostavljamo da je Keljmendi znao da mu se sprema hapšenje, pa je na vreme uklonio sve tragove. Policija treba da pretraži još nekoliko lokacija na kojima je viđen u poslednje vreme - govori naš sagovornik, objašnjavajući da istraga o sinu albanskog narko-bosa još nije završena.

RepublikaFoto: facebook.com/Elvis Kelmendi
Elvis Keljmendi

Slike iz zatvora

S obzirom na to ko mu je otac, osnovane su sumnje da je Elvis Keljmendi u dodiru s narkoticima, a da voli oružje, i sam se pohvalio na Fejsbuku. On je početkom meseca objavio fotografiju iz Beča na kojoj pozira u jednoj diskoteci sa pištoljem u rukama. Na Fejsbuku se pohvalio i fotografijama iz zatvora u Hrvatskoj i na Kosovu. Njemu je određeno zadržavanje, nakon čega će biti priveden na saslušanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading