NAPALI ČOVEKA NA ULICI I OTELI MU 10.500 EVRA I NAKIT! Uhapšeni lopovi u Zrenjaninu, među njima i maloletnik!

Autor: Republika

Hronika

05.04.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Zrenjaninu uhapsila je trojicu osumnjičenih za razbojništvo počinjeno 18. marta, među kojima je i jedan maloletni mladić (17), saopstila je danas zrenjaninska policija.

RepublikaFoto: youtube.com/KissFM Media

Kako se navodi, policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Zrenjaninu, pored maloletnog mladića, uhapsila i S. A. (33) i R. M. (25).

Sumnja se da je maloletnik fizički napao sugrađanina (59) i oteo mu oko 1.15 miliona dinara, 400 švajcarskih franaka, 600 konvertibilnih maraka, zlatni lančić, prsten i burmu nakon što je to isplanirao sa S. A. i R. M.

Takođe, njih trojica se sumnjiče da su, prethodno, pratili kretanje oštećenog u cilju izvršenja razbojništva.

Ukradeni novac su potom, kako se sumnja, podelili, a policija je u njihovim stanovima pronašla manji deo novca i vratiće ga vlasniku.

S. A. i P. M. su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, a maloletnik je, uz krivičnu prijavu, priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Zrenjaninu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading