HOROR: Radnika zatrpala zemlja, ŽIV SE GUŠIO U NAJGORIM MUKAMA!

Autor: Republika

Hronika

21.11.2017

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nesreći koja se u utorak pre podne dogodila na gradilištu nedaleko od fabrike "Magnohrom" u Kraljevu gde se obavlja rekonstrukcija postojeće saobraćajnice i obnova vodovodne i kanalizacione mreže, teško je povređen Z.T.(37), radnik ovdašnjeg Javnog-komunalnog preduzeća "Putevi".

Foto: pixabay.com
Povređeni Z. T. je na sebi imao propisanu, zaštitu opremu, ali je gotovo tri minuta proveo pod zemljom, praktično bez vazduha

Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila kada se na radnika koji se nalazio u rovu za atmosfersku kanalizaciju, na dubini od oko tri metra, obrušila veća količina zemlje i potpuno ga zatrpala. U pomoć zatrpanom radniku odmah su priskočile njegove kolege, ubrzo su stigli i spasioci iz vatrogasne jedinice koji su ga izbavili, a potom je sanitetom bez svesti hitno prevežen u kraljevačku Opštu bolnicu "Studenica".

- Utvrđujemo kako je došlo do obrušavanja zemlje. Inspektori su obavili uviđaj i videćemo da li je bilo propusta u obezbeđivanju radova. Povređeni Z. T. je na sebi imao propisanu, zaštitu opremu, ali je gotovo tri minuta proveo pod zemljom, praktično bez vazduha. Od momenta nesreće u kontaku sam sa lekarima i oni su optimisti - kaže Ljubisav Majstorović, direktor JKP "Putevi".

Povređeni radnik Z.T. u opštu bolnicu "Studenica" primljen je bez svesti u komatoznom stanju, sa povredom grudnog koša zbog koje je priključen na aparate za disanje. Kako saznajemo, zbrinut je na Odeljenju intenzivne nege i lekari prate njegovo stanje, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading