TRAGEDIJA KOD BAZELA: Poginuli mladići poreklom iz Srbije, automobilom se ZAKUCALI U DRVO

Autor:

Hronika

03.04.2021

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan (22) i Oliver (27), mladići poreklom iz Srbije (imena su promenjena u vesti švajcarskog Blika, pravi identitet je skriven), poginuli su u sredu uveče u saobraćajnoj nesreći u Švajcarskoj, u mestu Dornah.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Oni su se nalazili u u automobilu BMW, zajedno s još jednom osobom, a njihovo vozilo je sletelo s puta u krivini i udarilo u drvo, prenosi Alo.rs.

Svedok nesreće kazao je za švajcarski Blik je da vozaču i suvozaču hitne službe nisu mogle da pomognu, dok je treći putnik, mladić koji je bio na zadnjem sedištu, teško povređen. Kada se dogodio stravičan udar, iz kola se začuo jauk mladića koji je vikao da mu je noga ostala zarobljena.

Istraga je pokazala da je za volanom bio Milan iz Bazela i verovatno je velikom brzinom uleteo u krivinu.

Reporteri švajcarskog lista na Veliki petak zatekli su porodicu jednog od stradalih, koji su obišli mesto nesreće i jedni drugima plakali na ramenu. Na mesto nesreće položili su bele ruže i zapalili sveće.

Ujak poginulog mladića ispričao je da je u pitanju bio najnoviji model automobila i da je imao oko 400 konjskih snaga, kao i da je najverovatnije prebrzo uleteo u krivinu, ali porodica još ne zna koliko brzo je zaista vozio.

Na mesto nesreće došao je i bračni par Petković, Svetlana i Rade, koji su kazali da Milana znaju odmalena. Svetlana je zaplakala: “Užasno je i tužno, nemamo reči”-

Oliver (27) je prema informacijama Blika iz kantona Argau.

- On je bio miran, divan momak. Više puta sam ga sretao i uvek smo se prijatno pozdravili. Koliko znam, radio je za farmaceutsku kompaniju - kazao je njegov komšija.

Na zadnjem sedištu nalazio se momak (26), koji je bio iz istog mesta kao i Oliver. On je preživeo nesreću i nije životno ugrožen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading