OTAC MONSTRUM OSUĐEN NA 20 GODINA ROBIJE! Silovao maloletnu ćerku, sve snimao telefonom, pa je PODVODIO MIGRANTIMA

Autor: Republika

Hronika

02.04.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu odbio je žalbu odbrane i potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Pančevu kojom je Vlajko J. iz Banatskog Novog Sela (44) pravosnažno osuđen na 20 godina zatvora zbog obljube maloletne ćerke, koju je vrbovao i za prostituisanje.

RepublikaFoto: printskrin/društvene mreže
Otac monstrum iz Banatskog Novog Sela

Vlajko J. je osuđen jer je od marta do aprila 2020. godine u Banatskom Novom Selu, u svojoj kući, u dva navrata obljubio maloletnu ćerku.

Tokom jedne od obljuba tražio je od nje da drži uključenu kameru na mobilnom telefonu, na koji način je napravljen snimak seksualnog čina.

Takođe, on je od početka 2019. do aprila 2020, zloupotrebom poverenja i odnosa zavisnosti, kao i teških prilika, maloletnu ćerku terao da se prostituiše sa migrantima i na taj način zarađuje novac.

U tu svrhu je pozivao i dovodio migrante u kuću i nudio im ćerku za prostituciju.

- Radi pribavljanja klijenata, podelio je preko jedne društvene mreže sa više različitih naloga snimak seksualnog čina između njega i ćerke kao i tri njene nage fotografije koje je sam načinio - navodi se u presudi.

Prema stavu Apelacionog suda, pravilno je prvostepeni sud zaključio da za okrivljeni nema olakšavajućih okolnosti, dok je od otežavajućih okolnosti pravilno cenio njegovu raniju osuđivanost, upornost u vršenju krivičnih dela i njegovu bezobzirnost, bezdušnost i nedostatak kajanja zbog učinjenog.

- Prvostepeni sud je pravilno postupio kad je okrivljenog osudio na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 20 godina, nalazeći da je ista srazmerna težini izvršenih krivičnih dela, društvenoj opasnosti učinjenih dela i stepenu krivice okrivljenog i okolnostima pod kojima su krivična dela izvršena i ista je nužna za postizanje svrhe kažnjavanja - naglasio je sud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading