Uhapšen Somborac u Novom Sadu zbog droge

Autor: Tanjug

Hronika

21.11.2017

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadska policija, u saradnji sa kolegama iz Sombora, uhapsila je 40.godišnjeg D. B. sa područja Sombora zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i prodavao opojne droge, te da se bavio trgovinom oružja i eksplozivnih materija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U vozilu osumnjičenog zatečen je i njegov 41.godišnji sugrađanin koji je, pred policijskim službenicima, odbacio manju količinu marihuane

Novosadska kriminalistička policija pronašla je u automobilu osumnjičenog nelegalni pištolj sa četiri metka, oko 40 grama marihuane, kokain i novac za koji sumnja da je stečen prodajom droge, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Navodi se da je pretresom kuće osumnjičenog, pronađeno još tri pištolja, jedna poluautomatska i dve ručno pravljene puške, 90 metaka različitog kalibra, luk, samostrel i strele. 

Nađeno je i oko 200 grama marihuane, hašiš, te novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.


U vozilu osumnjičenog zatečen je i njegov 41.godišnji sugrađanin koji je, pred policijskim službenicima, odbacio manju količinu marihuane.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

D. B. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading