(FOTO, VIDEO) PET GODINA OD UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Zoran na groblje došao sa sinom i kumom Verom, Jana ostavila majci "POKLON"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je tačno pet godina od ubistva pevačice Jelene Marjanović, a misterija tog zločina i dalje intrigira javnost u Srbiji. Porodica je danas obišla njen grob...

Na groblje su došli Zoran Marjanović, njegov sin Uroš i kuma Vera. 

Oni su na grob položili vence, a Zoran je dugo ljubio Jeleninu sliku. Nakon petnaest minuta su otišli sa groblja...

Jelenin grob obišla je i njena tetka Ljubica Manojlović sa prijateljicom, ali ranije jutros kako bi izbegla susret sa Marjanovićima.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Jelenina tetka Ljubica (desno) sa prijateljicom (levo)

Ćerka pokojne pevačice, mala Jana obišla je majčin grob juče i ostavila sokić i žutu lepezu napravljenu od salvete. 

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila na nasipu u Crvenki kod Borče, gde je sa suprugom, koji je optužen za zločin, i njihovom maloletnom ćerkom otišla na trčanje. Prema navodima optužnice, Zoran joj je krenuo u susret, sustigao je, iskoristio njeno poverenje i namamio je da siđe s nasipa. Prvi udarac zadobila je u ruku, a kad je pokušala da pobegne, on ju je sustigao kod kanala, zadao joj nekoliko udaraca nepoznatim predmetom u glavu i ona je još živa upala u kanal, u kom je narednog dana pronađeno njeno telo. NJihova ćerka, kako tvrdi tužilaštvo, za to vreme bila je na nasipu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Foto: Ilustracija

Podsetimo, sudski veštak Dragoljub Vasiljević je tada izjavio da je Zoranov telefon bio isključen 25 minuta i da on ne zna gde se u to vreme optuženi Zoran Marjanović nalazio, ali da smatra da je bilo neminovno da se on i supruga sretnu između 16.57 i 17.04 sati, što je prema optužnici vreme ubistva pevačice.

S druge strane, Zoran kaže da je nalaz sudskog veštaka za telekomunikacije Dragomira Vasiljevića, u kojem stoji da je njegov telefon bio isključen za vreme zločina, potpuno netačan.

- To mišljenje veštaka da sam ja gasio mobilni i da sam se sreo sa pokojnom suprugom nije istina i to životom garantujem. Gospodin koga nazivaju veštakom ionako nevešto izbegava konkretne odgovore na konkretna pitanja moje odbrane, jer zna da bi konkretnim istinitim odgovorima razotkrio svoje neutemeljeno veštačenje koje je u svim crtama relativno i nepouzdano, što je i u nekoliko navrata sam veštak indirektno potvrdio u određenim odgovorima - rekao je ranije Marjanović za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading