Novi detalji jezivog napada rotvajlera na vlasnika (75): RAZDVOJIO SAM KOMŠIJU OD PSA, NE ZNAM KAKO JE SADA!

Autor: Republika.rs

Hronika

31.03.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od komšija Radomira Jakovljevića (75) koji se oporavlja u Opštoj bolnici Kruševac nakon zadobijenih težih povreda glave i tela kada su ga u dvorištu napali psi u vlasništvu porodice, kratko je prokomentarisao da je uspeo da odreaguje kada je shvatio šta se dešava.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Razdvojio sam ga od pasa, ne znam sad kako je komšija, znam samo da je u bolnici - kratko je rekao čovek, koji nije bio raspoložen da govori o detaljima, prenosi Pink.

Prema poslednjim informacijama iz Bošnjana, psi su trenutno u boksu u dvorištu i očekuje se da ih preuzme Zoo-higijenska služba. Nakon procene agresivnosti pasa, odlučiće se o daljoj sudbini ovih rasnih životinja. Ukoliko se proceni da su suviše opasni, procedure nalažu uspavljivanje.

Jakovljević je nakon ambulantnog zbrinjavanja primarnih povreda, intervencija maksiofacijalnog i ušnog lekara u dobrom stanju, svestan je i komunikativan. Trenutno nije vitalno ugrožen, a biće prebačen u tercijalnu zdravstvenu ustanovu radi daljeg lečenja.

- Jakovljević godinama čuvaju pse u boksevima, otac i sin, a otac ih je i hranio, iako se teško kretao zbog bolesti, skoro da je vukao nogu - kažu komšije.

- Sigurno je da sam ne bio mogao da se odbrani.

Pretpostavlja se da je sin bio na poslu, jer radi na farmi u obližnjem selu, kao i da je Jakovljević, bio sam u dvorištu kada je napadnut.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading