ZLOSTAVLJALI, PA OPLJAČKALI MLADIĆA: Podignuta optužnica protiv silovatelja iz Bele Crkve i Pančeva

Autor: Republika

Hronika

31.03.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Pančevu podiglo je optužnicu protiv N. M. (22) iz okoline Pančeva i M. N. (22) iz Bele Crkve kojom ih tereti da su u noći između 28. i 29. septembra prošle godine silovali i maltretirali 19-godišnjeg mladića iz Bele Crkve, nakon čega su ga opljačkali.

RepublikaFoto: Promo/MUP
Ilustracija

Obojica se optužnicom terete za krivična dela silovanje (za koje je zaprećena kazna zatovra od pet do 15 godina) i razbojništvo (za koje im preti zatvorska kazna od dve do 10 godina), navodi se u informaciji tužilaštva dostalvjenoj Tanjugu.

Okrivljenima se stavlja na teret da su u večeri između 28. i 29. septembra prošle godine u Beloj Crkvi na naročito svirep i ponižavajući način silom i pretnjom prinudili oštećenog mladića na polne odnose, kome su tom prilikom naneli i teške telesne povrede, navodi tužilaštvo.

Takođe su mu silom i pretnjom oduzeli farmerke i mobilni telefon u nameri da sebi pribave protivpravnu imovinaku korist.

Optužnica je predata Višem sudu u Pančevu početkom marta i trenutno je u postupku ispitivanja, te još uvek nije potvrđena.

N. M. i M. N. je produžen pritvor zbog opasnosti da će u kratkom roku ponoviti krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading