Nasilnicima produžen pritvor zbog brutalnog prebijanja mladića u Novom Sadu

Autor:

Hronika

31.03.2021

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmorici mladića iz Šida koji su osumnjičeni za tuču ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog, u Novom Sadu, produžen je pritvor za još 30 dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Viral Media
Foto: Ilustracija

U ovoj tuči, koja se dogodila 20. februara, dvojica momaka, D. M. (24) iz Vajske i N. Š. (21) iz Čuruga, zadobila su teže povrede, a M. P. lakše.  M. L. (20), S. V. (20) i B. N. se sumnjiče za pokušaj teškog ubistva, dok se S. V. (20), M. M. (21), N. D. (21), M. M. (21) i M. B. stavlja na teret nasilničko ponašanje.

Za pokušaj ubistva zaprećena je kazna u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor, dok se nasilničko ponašanje kažnjava zatvorom u trajanju od šest meseci do pet godina, Piše Dnevnik

Podsetimo, tuča koja se dogodila u subotu, 20. februara, u Ulici Laze Telečkog posebno je uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici, jer se na snimku sa nadzornih kamera vidi da napadači ne samo da udaraju i šutiraju oštećene i ubadaju ih nožem, već i u jednom trenutku skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading