DIJANA ČISTILA VELJINE SUPARNIKE! Hrkalovićeva naredila policajcima da prate Belivukovu konkurenciju!

Autor: Republika

Hronika

30.03.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović je, u vreme dok je bila državna sekretarka u MUP, formirala radnu grupu koja je bila zadužena za praćenje navijača i narko-dilera koji su bili u sukobu sa Veljom Nevoljom.

RepublikaFoto: Tanjug/ MUP,Starsport
Dijana Hrkalović i Veljko Belivuk sarađivali

Dijana Hrkalović je privatizovala jedan deo policije i stavila ga u službu Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Ona je, u vreme dok je bila visoko pozicionirana u MUP formirala specijalnu policijsku radnu grupu zaduženu samo za praćenje navijača i narko-dilera koji su bili u sukobu sa Veljinim klanom! 

Sve poverljive informacije ove radne grupe prosleđivane su Belivuku i on ih je koristio kako bi se rešio konkurencije u podzemlju.

Izvor iz istrage objašnjava da je radna grupa, po Dijaninom naređenju, naročito pratila frakciju Grobara pod nazivom "Partizanovci". Jedan od vođa bio je Goran Veličković Goksi, za kog se sumnja da ga je prošle godine likvidirao Belivukov klan.

- Radna grupa formirana je ubrzo pošto je Dijana Hrkalović imenovana na mesto državnog sekretara. Zadatak inspektora iz te radne grupe bio je da prate narko-dilere u redovima Crvene zvezde i Partizana, što nije ništa sporno. Međutim, jednom malom broju policajaca iz te grupe naređeno je da posebno obrate pažnju na navijače koji su se na bilo koji način suprotstavili Velji Nevolji i njegovoj desnoj ruci Marku Miljkoviću Maretu - kaže sagovornik Informera.

Dijana je preko inspektora iz radne grupe posbno na oku držala Miloša Radosavljeviča Kimija, Gorana Veličkovića Goksija, Radeta Petrovića i ostale vođe "Partizanovaca". Reč je o frakciji navijača koja se odvojila od Belivuka i njegovih "Principa" i preselila se sa južne na istočnu tribinu.

- Od policajaca koji su pratili "Partizanovce" zahtevala je da joj lično podnose izveštaje o kretanju tih navijača, njihovim kontaktima i poslovima. Želela je da zna u kojim lokalima obično borave, koje teretane koriste, gde provode veći deo vremena... Osnovano se sumnja da je informacije o "Partizanovcima" direktno prenosila Belivuku i Miljkoviću i na taj način impomagala da se obračunaju s konkurencijom - ističe izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tm

31.03.2021 08:47

40 godina, zbog polozaja na kojem se nalazila.