ŽENA AUTOMOBILOM UDARILA DEČAKA NA VOŽDOVCU: Vitanovačka je CRNA TAČKA!

Autor:

Hronika

29.03.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Voždovcu se oko 12.40 sati dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je kako smo saznali povređen devetogodišnji dečak.

RepublikaFoto: Republika
Mesto gde se desila nesreća

Saobraćajka se dogodila u Vitanovačkoj ulici, kada se žena vozač kretala iz Ulice Vojvode Stepe ka Kumodraškoj i u pomenutoj ulici na pešačkom prelazu udarila dečaka.

Kako smo nezvanično saznali, dečak je u trenutku nezgode bio sa majkom.

Iznad pešačkog prelaza postoji ležeći policajac pa se pretpostavlja da je on ublažio posledice saobraćajne nezgode.

Kako građani koji stanuju u ovoj ulici kažu, ona je jedina koja direktno povezuje Vojvode Stepe sa Kumodraškom pa i pored dva ležeća policajca mnogi vozači Vitanovačkom voze daleko brže od propisane brzne.

Zbog velike naseljenosti ovog dela, i mnošto izgrađenih zgrada parkigng mesta su u velikom deficitu i mnogi su primorani da se parkiraju na trotoare gde je znakom zabranjeno parkiranje. Te tako pešacima ne preostaje ništa drugo nego da se kreću ulicom. 

Kako naš izvor navodi, u neposrednoj blizini se nalazi i Osnovna škola "Veselin Masleša", te mnogi osnovci upravo Vitanovačkom gde se dogodila nesreća prolaze.

- Bilo je samo pitanje vremena kada će se desiti neko čudo. Evo vidite i pored vidno obeleženih ležećih policajaca i pešačkog prelaza dogodila se nesreća gde je dete povređeno. Ovde stanujem i svaki dan gledam kako vozači jurcaju ovom ulicom. Nekad se desi i da jure po 70 kilometara na čas. Čovek više nema gde ni da prolazi, kako su se izgradile ove zgrade mesta za parking uopšte nema i tako su onda automobili svuda po trotoaru isparkirani. Ova ulica je crna tačka na Voždovcu - kaže stanovnik Vitanovačke

Prema saznanjima koja smo dobili iz Hitne pomoći, dečak se žalio na bolove u predelu noge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading