FUDBALERU ZA SMRT PODIVLJALIM PORŠEOM, OPET ODLOŽENO SUĐENJE: Za četiri godine samo tri puta održan pretres

Autor:

Hronika

29.03.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Stefanu Mihajloviću, fudbaleru Radničkog iz Niša, koji je optužen da je u maju 2015. izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Dragan Radoičić (54), danas je ponovo odloženo u Višem sudu u Beogradu jer on nije doputovao pravdajući se rizikom od aktuelne svetske epidemije.

RepublikaFoto: Starsport, instagram.com/kalinic.milan72
Stefan Mihajlović

Sudija Ksenija Marić obavestila je prisutne da se Mihajlovićev branilac javio i obavestio je da optuženi ne može da dođe zbog epidemiološke situacije. Fudbaler je poslao izveštaj kluba iz Kine, za koji igra, kao opravdanje. 


Inače, za više od četiri godine koliko traje proces, održana su samo tri suđenja, a naredno je zakazano za sredinu maja.


Fudbaler Stefan Mihajlović tereti se da je 6. maja 2015. na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Veljka Lukića Kurjaka u Beogradu svojim „poršeom“ prošao kroz crveno svetlo na semaforu i udario u „punta“ za čijim je volanom bio Dragan Radoičić.

Od siline udarca fudbaler se zakucao i u drvo, a onda peške pobegao s mesta nesreće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading