Radnici Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu u pritvoru: Sumnjiče se za proneveru i nesavestan rad

Autor:

Hronika

28.03.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv osam zaposlenih u gornjomilanovačkom Domu zdravlja podnete su krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivična dela nesavestan rad u službi i pronevera.

RepublikaFoto: Republika/E. DELIBAŠIĆ
Foto: Ilustracija

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, zadržano je sedam lica i prema pet lica je po predlogu Tužilaštva, od strane nadležnog suda određen pritvor u trajanju do trideset dana, dok je u Tužilaštvu u saslušano još dva lica, piše Rina.

Prema jednom licu protiv kojeg je od strane MUP RS UKP Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije podneta navedena krivična prijava od 25.03.2021. godine, nije određeno zadržavanje i ovo lice trenutno nije dostupno nadležnim državnim organima.

U daljem toku postupka, najpre će se ispitati svedoci navedeni u predlozima za pritvor ovog Tužilaštva, i po potrebi preduzeti druge dokazne radnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading