DETALJI HORORA U ARANĐELOVCU! Ženu isprebijao palicom, pa je mrtvu iskasapio: Komšije naslućivale tragediju?!

Autor:

Hronika

28.03.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Aranđelovcu, u ulici Vožda Karađorđa danas je pronađeno izmasakrirano telo žene S. A. (62) koja je pretučena do smrti, a potom izbodena nožem.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Pored nesrećne žene pronađen je i njen suprug sa prerezanim venama, ali je on davao znakove života dok ga je ekipa Hitne pomoći prebacivala u bolnicu.

Prve informacije sa mesta zločina odmah su ukazivale da se radi o porodičnoj tragediji. To se, za sada, ispostavilo kao tačno. Mediji prenose kako istražitelji sumnjaju da je u pitanju ubistvo i pokušaj samoubistva.

Sumnja se da je suprug nesrećnu ženu najpre prebio drvenom palicom, usled čega je ona preminula od posledica povreda koje su joj zadate udaranjem, da bi kasnije njen suprug uzeo nož kojim je zadao nekoliko ubodnih rana na mrtvom telu, pa potom sebi prerzao vene.

Krvavu scenu u porodičnoj kući zatekla je rođaka bračnog para.

Komšije koje su ih poznavale nemaju puno reči hvale za muža ubijene žene. Prema njihovim rečima, on se u poslednje vreme navodno propio i počeo da pravi brojne incidente, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading