U CRNOJ GORI UHAPŠEN SRBIN SA 45 KILA MARIHUANE! Presečen međunarodni lanac krijumčarenja narkotika

Autor: Republika

Hronika

28.03.2021

05:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija saopštila je da je dvoje državljana Srbije uhapšeno juče na graničnom prelazu Dračenovac, nakon što je u njihovom automobilu pronađeno 45 kilograma marihuane.

RepublikaFoto: youtube.com/Portal Standard
Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju, policija je juče nakon višednevnih operativnih aktivnosti na Dračenovcu, na izlazu iz Crne Gore, presekla međunarodni lanac krijumčarenja narkotika i tom prilikom uhapsila dvoje lica D.M. (27), i njegovu saputnicu K.Z. (22), oboje državljani Srbije.

- Tokom detaljne kontrole vozila BMW X3, srpskih registarskih oznaka, koji je vozio D.M. (27) u specijalno izrađenom bunkeru ispod poda, u zoni prednjih i zadnjih sedišta, pronađeno 86 pakovanja marihuane, ukupno teških 45 kilograma - precizirano je u izveštaju.


Crnogorska policija je navela da je odogađaju obavešten tužilac i da su srpski državljani uhapšeni i sprovedeni u službene prostorije beranske policije, na dalju kriminalističku obradu, prenosi CdM.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading