NOVA SAZNANJA O EKSPLOZIJI U ALEKSINCU: Otac žrtvovao život da spase sina! Poginuo pokušavajući da mu oduzme bombu

Autor:

Hronika

27.03.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad A. (45) je poginuo, a njegov osmogodišnji sin je ranjen u selu Tešica, kod Aleksinca, kada je oko 10.30 časova u porodičnoj kući eksplodirala ručna bomba.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Prvi rezultati istrage ukazivali su da je do detonacije došlo kada je Milorad pokazivao bombu detetu. Međutim, istraga je dobila drugi tok. Nezvanično, dete je kući donelo ručnu bombu, otac je hteo da mu je oduzme i prilikom oduzimanja aktivirao je bombu.

Tužilaštvo je naložilo da se uradi uviđaj, a istraga je u toku. Otac je preminuo na licu mesta, dok je sin sa povredama glave prevezen u bolnicu. 

Podsećamo, komšije nesrećnog čoveka kažu da se oko 10 časova jutros čula jaka eksplozija.

"Puklo je kao da je rat oko 10 sati, a ubrzo smo čuli i policiju", kažu komšije. "Čuli smo da je Milorad pokazivao bombu sinu i dok je držao u ruci ona je samo eksplodirala, bukvalno ga je na mestu ubila", navode oni.

Oni objašnjavaju da je nesrećni čovek u kući živeo sa ženom, ćerkom i sinom, ali da ne znaju gde su ostali ukućani bili u vreme eksplozije.

"Strašna tragedija! Brat mu je preminuo pre mesec dana, a gle šta se sad desilo", kažu komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading