JEZIVI DETALJI BRUTALNOG ZLOČINA U VRANJU: Ubio ga motkom zbog pogrešnog parizera, pa na saslušanju rekao OVO!

Autor: Republika

Hronika

26.03.2021

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vranjska policija uhapsila je Igora Š. (28) zbog sumnje da je na smrt pretukao prijatelja Vojislava Stojanovića (50) iz sela Balinovca pokraj Vranja jer mu јe umesto parizera doneo skuplju namirnicu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, telo Vojislava pronađeno je juče ujutru u Ulici Рere Mackatovсa u Vranju, gde je i živeo.

Nakon pregleda tela mrtvozornik je uvideo da se radi o sumnjivoj smrti, te je tužilaštvo naložilo uviđaj i obdukciju. Tokom uviđaja došlo se do mesta u zajedničkom dvorištu gde lgor Š. živi. Navodno su njegovi dozvolili Vojislavu da stanuje u pomoćnom objektu, jer se nalazi u teškoj situaciji.

- lako je lgor u роčetku negirao da ima bilo kakve veze sa smrću prijatelja, pritisnut dokazima i otiscima prstiju na drvenoj letvi slomio se i do detalja ispričao šta se dogodilo - objašnjava izvor.

Šabanović je rekao da je poslao Vojislava, kao i obično, ujutro u prodavnicu.

- Rekao sam mu šta da kupі od namirnica, koji parizer i ostalo za doručak. Normalno, dao sam mu pare i on je trebalo sa nama da doručkuje. Zadržao se dugo, a ujedno nije kupio taj parizer i te namirnice koja sam mu rekao. Kupio je druge, a ni račun se nije slagao. Potrošio je više para nego što namirnice vrede. Posumnjao sam da je kupio sebi piće. Posvađali smo se, iznerviraо me je, pa sam u naletu besa zgrabio motku. Udarao sam ga, a kada sаm se osvestio i video šta sam uradio, mnogo sam se uplašio -rekao je Igor Š. na saslušanju.

Meštani Vranja kažu da je ubijeni Vojislav Stojanović, zvani Vojča, bio izuzetno dobrodušan čovek koji nije znao da se snađe u vremenu u kome je živeo.

- Nekada je radio u "Кoštani", a dugo je živeо od socijalne pomoći. Viđan je ranijilh godina na mnogim javnim događajima u Vranju, bio je komunikativan, gotovo uvek nasmejan i dobroćudan. Pojavljivao se jedno vreme kao saradnik i pojedinim humorističkim emisijama na lokalnim radio stanicama - rekао је јedan poznanik pokojnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading