UHAPŠEN MANIJAK SA TVITERA: Pretio Jankoviću, Vojtehovskoj, Jeremiću...

Autor: Tanjug

Hronika

20.11.2017

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su M. M. iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

M.M. uhapšen zbog pretnji javnim ličnostima/Foto: Ilustracija

U saopštenju MUP se navodi da postoje osnovi sumnje da je M.M. putem društvene mreže Tviter pretio predsedniku Pokreta slobodnih građana Saši Jankoviću, predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću, novinaru Nezavisnog društva novinara Vojvodine Igoru Besermenjiju i novinarki Tatjani Vojtehovski.

Po nalogu Posebnog tužilaštva za borbu protiv visokotehnološkog kriminala M. M. je određeno zadržavanje do 48 sati, saopštio je MUP.

Policija je danas u više odvojenih akcija na suzbijanju kriminala i korupcije uhapsila 93 osobe, dok su protiv još 38 osoba podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Među uhapšenima su i šest policijskih službenika, uključujući i rukovodioce PS Bač i PI Kanjiža, zatim bivši rukovodilac opštine Trstenik, inspektor Ministarstva za zaštitu životne sredine, zaposleni u Ministarstvu pravde, u gradskim upravama u Vranju i Nišu, zaposleni u poreskim upravama u Zaječaru i Leskovcu, kao i više odgovornih lica u HIP Azotari u Pančevu i zaposleni u EDB Niš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Ana MArija

20.11.2017 17:28

Ova vlast je pokrenula borbu protiv korupcije i kriminala dok kod prošle to nije bio slučaj jer nisu mislili na narod i mir.

Marinko

20.11.2017 17:38

U Srbiji niko nije iznad zakona.

sasa

20.11.2017 23:49

@Marinko - Zakon je isti za sve

milan

20.11.2017 17:46

U danasnje vreme pretnje nisu više mala stvar.