DETALJI ZLOČINA U VRANJU: Vojislav ubijen zbog CIGARA I KUSURA?

Autor:

Hronika

26.03.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Vranju, brzom akcijom, uhapsili su Igora Š. (24) iz ovog grada neposredno nakon što je, kako se sumnja, usmrtio sugrađanina Vojislava S. (50).

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Telo stradalog je pronađeno u petak ujutru i, prema svedočenjima suseda, radi se o Vojislavu S, poznatom gradskom liku, bez zaposlenja, rodom iz obližnjeg Balinovca.

Naime, kako svedoče komšije, pre zločina njih dvojica su sedeli kod Igora, koji je poslao Vojislava u prodavnicu po cigarete i dao mu 2.000 dinara.

Vojislav se navodno vratio iz prodavnice sa pogrešnim cigaretama i vratio Igoru samo 200 dinara kusura, pišu Novosti.

Na to je Igor, kako navode komšije, pobesneo pa zgrabio držalicu od sekire i izudarao druga po leđima i glavi. Usled teških povreda Vojislav je na mestu ostao mrtav, a policija i Hitna pomoć mogli su samo da konstatuju smrt.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, po nalogu tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading