UHAPŠENI TAKSISTI U KLADOVU: Šestorica iza rešetaka zbog krijumčarenja migranata

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Hronika

25.03.2021

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u saradnji sa stanicom granične policije Kladovo, u pojačanoj akciji usmerenoj na suzbijanje krijumčarenja iregularnih migranata, zatekla sinoć i tokom noći 25 stranih državljana bez dokumenata i uhapsila šestoro taksista koji su ih prevozili, saopštila je Policijska uprava Bor.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oko 19.30 sati, u blizini granice kod Kladova, policija je zaustavila T. B. (25), M. B. (49) i S. R. (25) iz Sombora koji su u svojima taksi vozilima prevozili 13 migranata.

Takođe, nešto pre ponoći, u blizini granice kod istog mesta, u dva taksi vozila kojima su upravljali A. S. (34) iz Sombora i V. J. (52) iz Beograda pronađeno je još osam iregularnih migranata, dok je nakon sat vremena zaustavljen i S. S. (48) iz Sombora, koji je prevozio četiri strana državljanina.


U ovoj akciji je pronađeno i više od 1.600 evra koji su, kako se sumnja, stečeni krijumčarenjem migranata.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvolJen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading