KRIMI STARLETA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Zadrugarka sarađivala sa klanom Velje Nevolje?

Autor: Republika

Hronika

24.03.2021

10:29

Učesnica rijalitija Aleksandra Nikolić nekoliko puta je u Zadruzi, u kojoj se i sada nalazi, nosila majicu sa simbolima navijačke grupe Principi, čiji vođa je uhapšeni Veljko Belivuk.

ST/N. PANČIĆ/Printscreen/Youtube
Aleksandra Nikolić nosila majicu navijačke grupe Principi čiji je vođa Velja Nevolja

Starleta Aleksandra Nikolić promoviše kriminalnu grupu Veljka Belivuka! Nikolićeva se u rijalitiju Zadruga nekoliko puta pojavila u majici sa likom Nikole Tesle, koja je zaštitni znak navijačke grupe Principi koju predvodi Velja Nevolja.

Belivukove pristalice imaju svoje simbole, koje su štampali na majicama, a navodno su ih prodavali i u butiku na stadionu Partizana, piše Kurir. Jedan od simbola bio je i lik Nikole Tesle uz natpis slikarstvo, a starleta koja se i dalje nalazi u rijalitiju, više puta se od septembra pojavljivala baš u takvoj majici.

- Ona je u programu uživo viđena u majici koja je karakteristična za Principe i Velju Nevolju. Upitno je odakle starleti ova majica, da li je ona možda bliska sa  Principima, naročito jer su neke starlete i učesnice rijalitija (Tijana Ajfon i Mimi Oro), već ispitivane u policiji zbog povezanosti sa kriminalnim klanom Velje Nevolje - ističe sagovornik Kurira.

 

 

Komentari (0)

Loading