BIVŠI DIREKTOR "ZASTAVA ORUŽJA" PRESUDIO SEBI! Obesio se zbog korone!?

Autor: Republika

Hronika

24.03.2021

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obešeno telo Dragana Petrušića (66), bivšeg direktora "Zastava oružja" iz Kragujevca, pronašla je njegova supruga u porodičnoj kući.

RepublikaFoto: printskrin/privatna arhiva

Nezvanično se saznaje da je Petrušić "digao ruku na sebe" jer je oboleo od korone. Po toj verziji, nije mogao da izdrži pritisak neizvesnosti borbe sa opakim virusom, piše Informer!

Prijatelji i kolege su šokirani, a za Informer ističu da je Petrušić, bivši izvršni direktor fabrike Zastava oružje, bio divan čovek i veliki stručnjak.

- Bio je zaista odličan inženjer. Veoma sam ga cenio. Skoro je dobio koronu, srednje teški oblik. Šokiran sam samoubistvom, posebno jer je skoro otišao u penziju. Ne znam šta se tu desilo - kaže Dragan Ilić iz fabrike Zastava oružje.

Kako Informer saznaje, moguće je da se Petrušić ubio, jer je oboleo od korone. Po toj verziji, nije mogao da izdrži pritisak neizvesnosti borbe sa opakim virusom. Živeo je sa porodicom u kragujevačkom naselju Aerodrom. 

Oni koji su ga poznavali kažu da je možda nešto drugo razlog što je poznati inženjer digao ruku na sebe, ali za sada je sve pod velom tajne.

Uprkos pisanju pojednihih medija da su medicinari konstatovali smrt, Hitna pomoć tvrdi da nije izlazila na teren ovim povodom. Više javno tužilaštvo je, po obaveznoj proceduri, naložilo obdukciju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading