ZBOG GAJBICA 12 GODINA ROBIJE

Autor: novosti.rs

Hronika

20.11.2017

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trsteničanin Dušan Pavlović pravosnažno je osuđen zbog ubistva Dragiše Kostića. Zločoin se dogodio prošlog leta u naselju Pejovac na periferiji Trstenika.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Još jedno ubistvo razrešeno

Trsteničanin Dušan Pavlović (41) pravosnažno je osuđen zbog ubistva Dragiše Kostića (59) na kaznu zatvora u trajanju od 12 godina, saznaju “Novosti”.

Krvavo ubistvo u naselju Pejovac u Trsteniku dogodilo se u večernjim satima 22.juna, 2016.godine. Kostić je podlegao povredama, koje mu je Pavlović više puta naneo nožem u grudni koš.

Kako će se ispostaviti kasnije, rane koje je zadobio nesrećni trgovac, vlasnik diskonta “Koles”, bile su kobne. Preminuo je u Opštoj bolnici u Kruševcu.

Ubistvu je prethodila rasprava kod Kostićevog lokala u naselju Pejovac gde su obojica živeli. Da će posle “sedeljke” sevnuti nož, međutim, niko nije mogao da pretpostavi.

- Tragedije je usledila posle svađe, a kao razlog spominjao se neki stari incident, kada je okriljevni Dušan Pavlović od žrtve, Dragiše Kostića, uzeo neke gajbice - iznosi sagovornik “Novosti”. Ozbiljno povređenog Kostića, komšije se primetile kako sedi kod radnje i pojurile da mu pripomognu.

Policija je vrlo brzo rešila zločin, ali su pregovori sa tada osumnjičenim potrajali neko vreme, jer se ovaj zatvorio u svoj dom.

- Porodica Kostić, poreklom s Kosmeta, u trsteničkom kraju živela je oko 40 godina – navode meštani Pejovca.

- Važili su za poštenu kuću, a pokojni Dragiša, otac četvoro dece, za vrednog domaćina.

Trgovinska radnja sa remont - servisom radila je godinama, a bila je jedna od prvih u ovom delu Trstenika. Do pre nekoliko godina i Dušan se bavio trgovinom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading