Ovo je Dajana koju je nasmrt iskasapio njen suprug: Bio sklon tučama, nožem nasrtao i na tasta i taštu

Autor:

Hronika

23.03.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Kušiljeva, najvećeg sela u opštini Svilajnac, u ponedeljak su bili u šoku kada su iz medija saznali da je njihov doskorašnji sugrađanin Nenad L. (26), zvani Koki, uhapšen u Salcburgu zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Dajanu L. (22) iz Porodina kod Žabara.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Dajana i Nenad L.

Kako su preneli mediji u Austriji, on je u nedelju uveče došao kod Dajane, jer je želeo da se pomiri sa njom, ali su se onda posvađali i on joj je, kako "Novosti" nezvanično saznaju, nožem zadao smrtonosne rane po vratu i telu. Potom je pozvao dadilju da bi brinula o njihovo dvoje male dece, odvezao se do policijske stanice i priznao šta je uradio. Dadilja nije odmah primetila Dajanino telo, jer ga je namestio tako da se ne vidi sa vrata.

Za Nenada, koji je 2016. godine promenio prezime kada se oženio Dajanom, meštani Kušiljeva kažu da je voleo da se potuče i da je pravio sitne, uglavnom saobraćajne prekršaje. Niko nije slutio da može nekoga da ubije.

- Priča se da ju je zaklao! Još smo u neverici. Mada smo čuli i da je za katolički Božić tukao Dajanu, i nožem nasrtao na taštu i tasta. Već je imao prijave za nasilje, pa je čak bio i u pritvoru dva meseca. Kada je izašao, dobio je zabranu prilaska na 300 metara Dajani i deci. Zbog toga što je postao nasilan, ona je htela da se razvede, a sada je mrtva. Jadna devojka. Dala mu je čak i svoje prezime na venčanju da bi ga lakše odvela u Austriju i da bi dobio papire za rad, a on ju je ubio - kaže meštanin Kušiljeva.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Nenadova tetovaža

Naš sagovornik dodaje da je Nenad, koji je u selu bio auto-mehaničar, iz imućne porodice, da je baka nemačka penzionerka, da su njegovi roditelji dobri i radni ljudi, a sestra udata u susednom selu.

Prema tvrdnji rođaka ubijene devojke, Dajana i Nenad su nekoliko godina bili u braku i imali su probleme. On dodaje da je kobne večeri sedeo sa Dajaninim polubratom, koji mu je pričao kako je Nenad problematičan. Navodi da je u tom trenutku nazvao njen otac i rekao šta se dogodilo, pišu Novosti

- Cela porodica je u Austriji, ovde nemaju nikoga - veli rođak nesrećne devojke, koja je po majci imala rumunsko državljanstvo.

OBJAVE PRED TRAGEDIJU

NENAD je na svom fejsbuk-profilu pet dana pre ubistva postavio objavu na kojoj je tetovirana ruka sa porukom "Samo mi Bog suditi može". Da je Dajana patila, možda najbolje potvrđuje njena objava "Svaka bol daje lekciju, a svaka lekcija menja tebe".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading