Srbin izbo devojku, pa telo sakrio u fioku: JEZIVI DETALJI UBISTVA U SALCBURGU

Autor:

Hronika

22.03.2021

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijska policija uhapsila je državljanina Srbije (26) zbog sumnje da je u nedelju na smrt izbo svoju devojku (22) u njenom stanu u Salcburgu, dok je njihovo dvoje dece spavalo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako navode lokalni mediji, u trenutku ubistva u stanu su bili sedmomesečna beba i trogodišnje dete.

Nakon krvavog pira osumnjičeni je telo nesrećne žene spakovao u fioku od kreveta, a potom je pozvao dadilju, koja je i ranije pazila na decu da dođe da ih pričuva.

Prema navodima izvora iz policije, ubistvu je prethodila svađa oko razvoda. Žrtva je, kako pišu austrijski mediji, prošle godine podnela prijavu protiv osumnjičenog za nasilje, zbog čega je imao zabranu prilaska.

Ipak, prema tvrdnjama rođaka ubijene, osumnjičeni je sinoć uspeo da nagovori bivšu da otvori vrata. Nakon svađe joj je zadao više uboda kuhinjskim nožem u predelu vrata i grudi. Kada je došla dadilja da pričuva decu, on je otišao u policiju, gde je priznao zločin.

Dadilja u stanu nije primetila ništa neobično i tek po dolasku policije je saznala da je majka mališana ubijena, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading