Krvoproliće u porodici: MUŽ ZARIO NOŽ SUPRUZI U GRUDI, A ZATIM IZBO SEBE TRI PUTA!

Autor: Republika

Hronika

21.03.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas oko 11 sati u novopazarskom naselju Selakovac, došlo je do porodične svađe između muža i žene, u kojoj su oboje zadobili ubodne rane.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako piše portal indexonline.rs, nakon kratke svađe muškarac je pokušao da usmrti svoju suprugu ubodom noža u grudni koš, a zatim je sebi pokušao da oduzme život.


Uplašena ćerka pozvala je policiju koja je munjevito reagovala i zaustavila dalje krvoproliće. Muškarac je uspeo sebi da zada tri uboda nožem u predelu stomaka i grudi, pa je policija pozvala hitnu službu.

Međutim, usled obilnog krvarenja žena je izgubila svest, pa su je policajci transportovali službenim vozilom do bolnice, gde se ona trenutno nalazi u teškom stanju.

Nakon što je vozilo hitne službe stiglo na lice mesta, muškarac je pokušao sebi da zada još jedan ubod nožem, u čemu su ga sprečili lekari zajedno sa policijom.

- Oba pacijenta se nalaze u šok-sobi, ali je muškarac u težem stanju - rečeno je kratko iz novopazarske Opšte bolnice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading