Novi detalji istrage: MMA BORAC NARUČIO UBISTVO VELJINOG VOJNIKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skoro svi koji su učestvovali u ubistvu navijača "Principa" Timotija Stojanovića (24) u Starčevu pronađeni su, a prema novim saznanjima, policija traga za muškarcem koji je pucao u ovog mladića 27. januara.

RepublikaFoto: youtube.com/Pancevo RTV
Vladimir Jovanović

MMA borac Vladimir Jovanović (32) zadržan je u pritvoru zbog sumnje da je naručio likvidaciju, kao i I. S. (36), koji mu je u tome pomogao. Umešani u ovaj zločin D. K. (44), A. P. (43) pušteni su početkom marta da se brane sa slobode, dok je njihov treći saučesnik D. P. (30) zadržan zbog opasnosti od bekstva.


Kako saznajemo, jedini osumnjičeni koji je u bekstvu je najverovatnije počinilac teškog ubistva koje se dogodio u Nadelskoj ulici u Starčevu. On je ka Timotiju ispalio više metaka, a samo je jedan bio koban po njega. Preminuo je u Domu zdravlja Pančevo, do kojeg ga je odvezao prijatelj Marko M., koji je nakon toga pobegao i spalio taj automobil BMW 5.

- U dosadašnjem toku istrage saslušani su osumnjičeni V. J., I. S., D. K., A. P. i D. P. Takođe, ispitani su brojni svedoci, a naređeno je i više veštačenja čiji se rezultati očekuju u pravcu rasvetljavanja kritičnog događaja. Jedno lice koje je obuhvaćeno naredbom o sprovođenju istrage nalazi se u bekstvu - rekli su za Srpski telegraf u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Iako se isprva mislilo da MMA borac Vladimir Jovanović Maradona nema nikakve veze sa ubistvom navijača "Principa", on je početkom marta zadržan u pritvoru zbog sumnje da je naručio likvidaciju ovog mladića. D. K. (44) i A. P. (43) pušteni su tada da se brane sa slobode, dok je I. S. (36) zadržan u pritvoru zbog podstrekivanja na ubistvo. Svima njima pritvor do 30 dana istekao je krajem februara, ali je produžen Maradoni i I. S. zbog opasnosti da bi izlaskom na slobodu uticali na svedoke, kao i D. P. zbog opasnosti od bekstva iz zemlje.

Timotije Stojanović izrešetan je nedaleko od kuće u kojoj živi Jovanović, a policija je nakon toga na analizu odnela samo automobil koji je bio parkiran ispred njegove kuće. On je uhapšen nakon nekoliko dana, a svi ostali odmah nakon likvidacije navijača. Sumnja se da su motiv zločina neraščišćeni odnosi u trgovini narkoticima. Navijačku frakciju FK Partizan "Principi" formirao je jedan od najopasnijih kriminalaca u regionu Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, pa se postavlja pitanje da li je Maradona imao i neki sukob sa njim, te mu se sveti preko njegovih ljudi.

- Jovanoviću je pritvor produžen i zbog činjenice da mu se na teret stavlja krivično delo za koje je propisana kazna zatvora veća od 10 godina, a način izvršenja je doveo do uznemirenja javnosti - saopštilo je Više tužilaštvo u Pančevu.

Preživeo sedam metaka

Vladimir Jovanović Maradona odavno je poznat policiji po brojnim incidentima. On je pre tri godine upucan ispred vrtića u Pančevu, gde je ostavio dete. Na njega je ispaljena kiša metaka, od koji je sedam završilo u njegovom telu, ali se uspešno oporavio. Prema pričama meštana, motiv za ovaj pokušaj ubistva su dugovi. Kako su nam tada rekle njegove komšije, nakon tog napada njegov skupoceni mercedes je odjednom nestao, pa i to povezuju sa Maradoninim dugovanjima. Privođen je nekoliko puta, i to zbog tuče i ugrožavanja sigurnosti.

Čuvaj ga se kad poludi

Maradona je svoju borilačku veštinu često zloupotrebljavao da bi se obračunavao sa svakim ko mu se zameri.

- Vladimir je problematičan čovek koji se non-stop tukao. Maltene, niko nije smeo da mu se obrati jer nikad ne znaš kada će da plane i napravi haos - ispričao je izvor iz istrage jednom prilikom.

Borilačkom veštinom MMA počeo je da se bavi sa 17 godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading