(FOTO) OTKRIVAMO: Baka Prase na saslušanju u SBPOK!

Autor: Republika

Hronika

19.03.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka prase, doveden je na saslušanje u SBPOK, saznaje Republika.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Baka Prase

Inače, Baka Prase se pre dolaska u Makiš oglasio na svom Instagram profilu, gde je postavio selfi iznad koga je napisao: "Kasnim u policiju. Ima da me tuku. Sačekaćete, lagano".

Foto: instagram.com/baka prase

Podsetimo, Baka Prase nedavno se našao u centru skandala nakon što je policija zaplenila dva njegova automobila.

Interventna jedinica policije zatekla je u noći između 23. na 24. februar, automobil Lamborghini Urus, nemačke registracije, parkiranog na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu. Taj automobil je tokom večeri navodno je vozio i bahato parkirao upravo Baka Prase.

Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Pauk je odneo automobil, pošto je vozilo privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Podsećamo, 22. februara je Bogdanu privremeno oduzet automobil “porše cayenne”, koji je takođe bio u carinskom prekršaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djura

19.03.2021 11:31

On zeza policiju. -Budala.