KOŠARKAŠICA PARTIZANA (16) IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Stravična vest potresla Srbiju

Autor: S. Stepanović-M.Stefanović

Hronika

18.03.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna vest potresla je Srbiju! Mlada košarkašica Partizana, Milica M., presudila je sebi i pronađena je obešena. Ove godine je trebalo da napuni 16 godina, igrala je za kadetsku selekciju, ali je sa 15 godina zbog svog talenta uvrštena u prvi tim crno-belih.

RepublikaFoto: KSS
Košarkašica Partizana Milica M.

U domu sportistkinje očaj i neverica. Brojni rođaci sede za stolom i brišu suze za prerano ugašenim mladim životom.

- Nije nam se žalila ni na kakve probleme. Uvek je bila nasmejana i puna života. Volela je da uči i bila je odličan učenik u Desetoj gimnaziji. Obožavala je da trenira košarku, ali je pre nekoliko meseci imala neke smetnje u tome, pa je pauzirala neko vreme. Valjda je to malo poremetilo. Niko u porodici ne zna da kaže zašto je naše dobro dete diglo ruku na sebe - priča za Srpski telegraf rođak ožalošćene porodice.

On kaže da devojčicino poslednje veče nikako nije slutilo na tragediju. Bila je u kući sa bakom, u kojoj inače živi sa njom i dedom, dok su u istom dvorištu u drugoj kući roditelji i njena sestra, pa je baba ta koja ju je poslednji put videla.

Tražila je baki da joj ispeče dve palačinke. Onda je jednu pojela, a drugu ponela i rekla da ide da prošeta psa. Posle nekoliko minuta u kuću je ušla njena sestra i pitala gde je ona, pa joj je baka odgovorila. Međutim, ona je odmah primetila da je pas još uvek u dvorištu. Za njom je došla i majka, koja je otišla do psa, a zatim je ušla i u šupu u kojoj je videla ćerku obešenu o gredu - jedva izgovara utučeni rođak devojčice.

RepublikaFoto: S.S.

Policija je skoro četiri sata vršila uviđaj i utvrdila da nema tragova nasilja i da je reč o samoubistvu. Neutešnog oca novinari nisu zatekli u kući jer je otišao da sprema sahranu, dok majka nije smogla snage da progovori o crnoj sudbini koja joj je otrgla mlado dete iz ruku.

Sportski direktor ŽKK Partizan: Velika tragedija

 

Sportski direktor ŽKK Partizan Bojana Janković istakla je za Srpski telegraf da ju je veoma potresla smrt mlade košarkašice M.M.. 

- Stvarno ništa ne želim da komentarišem o samom događaju, mogu samo da kažem da je ovo velika tragedija. Ona je stvarno bila veliki talenat. Uvek je vredno trenirala i trudila se da bude najbolja, sve me je ovo veoma potreslo - kazala je Jankovićeva za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading