RADOVAC IZA REŠETAKA! Vođa navijača, koji je "igrao poker" sa škorpionom u torbi, osuđen na TRI GODINE ZATVORA

Autor: Republika

Hronika

18.03.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od vođa navijača Rada Vladimi Kovačević (32) osuđen je danas na tri godine zatvora.

 

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ilustracija

Vladimi Kovačević je uhapšen 25. maja prošle godine jer je u jednoj kladionici sakrio automatski pištolj škorpion iza jednog poker-aparata.  

Policija je tada upala u lokal koji pripada jednom poznatom lancu kladionica i u njoj zatekla Kovačevića, koji je inače crnogorski državljanin. 

Njegovo ponašanje je policajcima bilo sumnjivo, pa su rešili da pretresu i njega i kladionicu.

- Kada je shvatio da nema kud, Kovačević je sam pokazao na torbu koja je bila skrivena iza jednog poker-aparata. Izvadio ju je i rekao policajcima da je unutra škorpion. Kovačević je uhapšen i saslušan, a njegova priča je bila vrlo neobična. On je izjavio da automat nije njegov, već da ga je na ulasku u kladionicu sreo prijatelj koji mu je dao oružje da ga pričuva - rekao je izvor Srpskog telegrafa.

Kovačević se inspektorima "pravdao" da je te večeri popio malo više i da je u kladionicu došao da igra poker na aparatima. On nije želeo da otkrije identitet navodnog prijatelja koji mu je dao na čuvanje smrtonosno oružje. Ono što je policiju posebno zabrinulo jeste da je Kovačević označen kao pripadnik navijačke grupe "Junajted fors", simpatizera FK Rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading