MOJA SESTRA JE MONSTRUM: Ispovest Monike, druge ćerke UBIJENE ŽENE U BEČEJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada sam joj rekla da sam 1. marta prijavila mamin nestanak policiji, ona mi je dala adresu njenog "novog muža" i posle me pitala da li sam tamo slala policajce. Nakon toga me je u strahu blokirala i promenila broj, ispričala je za naš list Monika Č. (41), ćerka mučki ubijene Danice M. (59), koju je mlađa ćerka Divna M. (23) pre dva meseca pretukla nasmrt u porodičnoj kući u Bečeju, a onda bacila u šaht.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/printscreen
Danica i Divna Milošević

Zločin je tek sada otkriven, a osumnjičena je uhapšena u ponedeljak, kada je policija pronašla telo.

- Divna je monstrum! Ne znam kako je mogla da digne ruku na majku. Ceo život ju je gledala kao princezu. Nju je mama školovala, a mene nije. Samo je govorila: "Moja Divna, moja Divna." Zvala sam majku u julu da dođe kod mene u Leskovac da mi čuva decu, ali mi je rekla da ne može jer bi tada Divna prodala kuću. Međutim, nikada se nije žalila na nju, ni u decembru kada sam je poslednji put čula. Ovo nikako nije zaslužila, a pogotovo od ćerke - jedva izgovara Monika Č. za Srpski telegraf.

Ona kaže da je Divnina dvogodišnja ćerka dobro zbrinuta nakon zločina i da ju je otac odveo da živi s njim. Napominje i da je uhapšena žena sada trudna, i to u trećem mesecu.

- Divnin bivši partner još nije rekao ćerki da joj je mama ubila baku, previše je mala. Kupio je novine i pokazaće joj kada poraste, da vidi ko je njena majka. I on je sav uznemiren, pogotovo što malecka stalno traži mamu, a on više ne zna šta da joj kaže. Ona je zapečatila dete za ceo život - kaže očajna ćerka ubijene Danice.

Monika ističe da nikada nije poverovala u sestrine priče o majčinoj udaji.

- Verujem da je tek u razgovoru s policajcima morala da otkrije šta se desilo s majkom - zaključuje naša sagovornica.

Volela da prodaje kuće

Monika Č. kaže da se njena 18 godina mlađa sestra ničim nije bavila i da se na svakom poslu zadržavala oko tri dana.

- Živela je od mamine penzije. Ona je kupovala i njoj i unuci sve što treba, a Divna je gledala samo da se lepo obuče i juri muškarce. Sebi je uvek bila najbitnija. Ne znam ni ko je taj čovek koji joj je napravio drugo dete. Kuća u kojoj su živele bila je na njeno ime, a prethodna kuća u Srbobranu je isto bila njena i sama ju je prodala, kao i dedinu kuću, i to samo nedelju dana nakon njegove smrti - ističe neutešna žena kroz suze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading