LOPOVI UKRALI POGREBNO VOZILO JKP "KOMUNALCA" IZ INĐIJE! Uzeli ključ iz prodavnice i jednostavno odvezli kombi!

Autor: Republika

Hronika

16.03.2021

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogrebni kombi JKP "Komunalac" Inđija ukraden je sinoć oko dva časa posle ponoći, potvrdio je za IN Medija direktor ovog preduzeća Dušan Lemajić.

RepublikaFoto: printskrin/youtube

Prema njegovim rečima, kombi se nalazio ispred same kapije srednjeg groblja u Inđiji te su provalnici sklonili kapiju, provalili u prodavnicu, iz nje uzeli ključ i odvezli pogrebni kombi marke "Folksvagen TT" sive boje.

Lemajić za IN Magazin kaže i da za sada nije poznato da li u prodavnici ovog preduzeća nedostaje nešto od robe ili su provalnici uzeli samo ključ od kombija, a dalja istraga će pokazati šta su zabeležile sigurnosne kamere.

- Od kada smo postavili video nadzor na tom mestu nemamo noćne čuvare te smo samu krađu primetili tek jutros u 6 časova kada počinje radno vreme. Prvo smo, naravno, primetili da nedostaje pogrebni kombi, pozvali policiju, dali im snimke kamera i dalja istraga je u toku - naveo je Lemajić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading