VEZA LUKE BOJOVIĆA I KRISTIJANA RONALDA: U centru pažnje UKRADENA ROBA i VELIKA PLJAČKA

Autor: Republika.rs

Hronika

16.03.2021

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat od strica Luke Bojovića, zlatar Nebojša Bojović, bio je saučesnik u pljački luksuznih satova brenda "Brege", koju su izvršili pripadnici "Pink panter" bande.

Brat Luke Bojovića učestvovao u pljački satova koje Kristijano Ronaldo reklamira

Nebojša Bojović je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljački u Diseldorfu, stoga mora da vrati pokradene satove. Ukupna vrednost prelazi preko 3.300.000 evra.

- Satovi i narukvica koju su "pink panteri", kako se sumnja, nabavili za Bojovića, moraju biti vraćeni pravom vlasniku, odnosno juvelirnici u Diseldorfu. Kada se krađa dogodila, vrednost otetog nakita bila je procenjena na milion evra. Međutim, pošto su srpski istražitelji pronašli sve ukradene komade, utvrđeno je da je vrednost trostruko veća - preneo je nemački portal RPonlajn.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Nebojša Bojović

Inače, Bojović je u Beogradu uhapšen prilikom primopredaje ukradenih satova "brege".

- Uhapšen je sa N. S. kada je ovaj došao da mu preda sedam skupih satova. Jedan je bio na ruci N. S., dok su ostali nađeni u njegovom stanu - priča izvor za Kurir.

"Brege" satovi važe za jedne od najskupljih na svetu, a cifre idu i do vrtoglavih 850.000 dolara. Koliko je ova marka luksuzna, govori podatak da ih reklamira najplaćeniji svetski fudbaler Kristijano Ronaldo, koji nosi sat "brege" vredan 802.000 dolara.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading