PEDOFIL (67) OSUĐEN NA 2 GODINE ZATVORA! Zvao devojčicu (12) da igraju karte pa krenuo da je ljubi

Autor:

Hronika

16.03.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac B.Đ. (67) osuđen je danas predsudom Drugog osnovnog suda u Beogradu na kaznu zatvora u trajanju od dve godine zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnicom.

Ilustracija

Tužilaštvo je najavilo da će uložiti žalbu na ovakvu krivičnu sankciju, jer je tražilo maksimalnu kaznu zatvora u trajanju od pet godina.

B. Đ. je osuđen zbog izvršenja krivičnog dela nedozvoljene polne radnje iz člana 182 stav 2 Krivičnog zakonika jer je neutvrđenog dana, u vremenskom periodu od 3. marta do 5. marta prošle godine u Beogradu, izvršio nedozvoljenu polnu radnju sa detetom starim 12 godina.

Kako se navodi u optužnici, on je pozvao oštećenu u svoj stan kako bi igrali karte.

Kada je došla, počeo je da joj daje komplimente, a zatim je dodirivao po vratu i stomaku, stezao je oko struka, dodirivao grudi, uvukao ruku ispod majice gde nije imala grudnjak i grudi stezao i milovao. Optuženi je devojčicu ljubio u usta pokušavajući svoj jezik da uvuče u usta oštećene, ali je ona mahala glavom, pokušavala da se odbrani i u jednom trenutku iskoristila nepažnju pedofila i pobegla. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading