DVOJICI DRŽAVLJANA SRBIJE ODREĐEN PRITVOR U PODGORICI! Planirali ubistvo Minje Šakovića!

Autor: Republika

Hronika

14.03.2021

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol Višeg suda u Crnoj Gori Aida Muzurović rekla je da je sudija za istragu podgoričkog Višeg suda odredio pritvor od 30 dana državljanima Srbije Jovanu Trkulji (35) iz Obrenovca, Nikoli Miriću (35) iz Beograda i Podgoričanima Aleksandru Veljoviću (30) i Jovanu Miranoviću (41) zbog osnova sumnje da su pripremali likvidaciju člana "škaljarskog klana" Milića Minje Šakovića.

Ilustracija

Pripadnici policije pronašli su snajper na skrovitom mestu, odakle su osumnjičeni najverovatnije pratili Šakovića i čekali najbolji trenutak, a uviđajem na licu mesta utvrđeno je da je između te pozicije i terase Šakovićeve kuće brisani prostor.

Oružje koje je pronađeno poslato je na veštačenje, a u ovoj akciji je učestvovala i policija iz jedne zemlje iz regiona čiji su državljani osumnjičeni da su deo organizovane kriminalne grupe.

Osumnjičeni su Šakovićevu kuću nadgledali nekoliko dana i snimali su nezavršene zgrade udaljene oko 100 metara od njegove kuće, što pokazuje da im je plan za likvidaciju bio razrađen, prenosi "Dan online".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading