(FOTO) Ovo je bezdušna bebisiterka koja je lekovima UMALO UBILA BEBU

Autor:

Hronika

11.03.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana I. C. (51) koju je preko oglasa na internetu angažovala neiskusna mlada majka M. M. za čuvanje bebe stare samo četiri meseca, ali i za određene kućne poslove, uhapšena je pre dva dana jer se osnovano sumnja da je pomenutu bebu trovala lekovima u više navrata.

Foto: printscreen
Snežana I. C.

Kako Srpski telegraf saznaje iz izvora bliskog istrazi, za samo pet dana od angažovanja lažne bebisiterke, roditelji bebe su dva puta dete vodili kod lekara jer je delovalo pospanije i mnogo mirnije nego inače.

- Prvi put je bebina mama vec drugog dana otkad je angažovala dadilju, primetila da dete neuobičajeno pospano, a kada je zaspalo satima nisu mogli da je probude. Oko ponoći su svog dečaka odneli na privatnu kliniku gde je pregledano - otkriva naš izvor. 

Navodna dadilja je prevarantkinja i lopov

Snežana je vise puta prijavljivana policiji za prevare i krađe i osuđivano je lice. Ona je na fejsbuku navela netačne podatke vezane za svoju biografiju i tvrdi da je bila zaposlena u nekoliko velikih državnih zdravstvenih ustanova, a ni u jednoj nam to nisu potvrdili. 

Foto: printscreen

 

Drugi put, mama je ostavila bebu sa dadiljom samo nekoliko sati i nakon povratka je zatekla prevrnutih očiju i oborene glave. Nije bilo dileme da hitno mora biti odvedena kod lekara. 

- Mlada mama je pitala Snežanu zašto je i od kada dete takvo, a ona se pravila kao da je i sama zabrinuta. Majka je pozvala oca bebe, svog nevenčanog supruga i dete su odveli na kliniku gde je primljeno kao hitan slucaj. Urađena je analiza krvi i otkrivena je pozamašna količina leka bensedin, koji se koristi za smirenje. Lekar koji je primio bebu je odmah obavestio policiju koja je brzo uhapsila lažnu bebisiterku. 

Foto: printscreen

U torbi imala i praznu bočicu od antiepileptika

Kako saznajemo, ova bezdušna sredovečna žena priča da ima dva velika sina i da je imala dva braka. Policija je, kako smo saznali, pretresom njene ženske torbe pronašla kod nje osim nekoliko tabli bensedina i bočicu od antiepileptika. 

Snežani je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading