"Dragulju mamin najveći, zauvek si tu u mom srcu": Reči majke tragično nastradalog dečaka iz Sente RAZARAJU DUŠU!

Autor:

Hronika

11.03.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti o teška tragediji koja je zadesila porodicu u Senti u kojoj je od ujeda pasa smrtno stradao dečak D.B. potresla je Srbiju.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Martina Bor sa nastradalim sinom

Majka nesrećnog dečaka Martina Bor, smogla je snage i objavila srceparajuću oproštajnu poruku na svom fejsbuk profilu čije reči kidaju dušu.

- Zauvek ću da te grlim, zauvek ću te maziti pred spavanje, zauvek ćemo trčati po dolmi, zauvek ćemo igrati fudbal, zauvek ćemo igrati na sred sobe, zauvek ćemo gledati Boss Baby, zauvek ćemo se smejati i vrištati od sreće, zauvek ćemo se vozati autom, zauvek ćemo jesti tvoju omiljenu pizzu, zauvek ćemo se držati za ruke pred spavanje, zauvek ću ti kupovati autiće, zauvek ćemo ići u tvoju omiljenu prodavnicu, zauvek ćemo listati tvoje omiljene knjige, zauvek ćemo kuvati...

Zauvek ćeš trčati ljudima u zagrljaj, zauvek ćeš ljubiti ljude po tri puta pa i u čelo, zauvek ćeš trčati, zauvek ćeš se igrati omiljenim autićima, zauvek ćeš igrati fudbal... Zauvek!!!
Mama te voli dragulju mamin najveći, zauvek si srce mog srca, duša moje duše, zauvek si snaga zbog koje se borim, zauvek si najlepši mamin, zauvek si najlepši osmeh, zauvek si sve što može biti zauvek.
Sine mamin, jedincu moj, zauvek si tu uz mene i mama te oseća i voli zauvek najviše na svetu - stoji u objavi majke
Foto: facebook.com/printscreen
Martinina objava na fejsbuku

Podsetimo mališan je stradao u utorak uveče na njegov četvrti rođendan kada je majka izašla do kapije da preuzme picu od dostavljača koju su prethodno poručili. U tom momentu dva rotvajlera i jedan doberman su se šetali dvorištem. 

Majka je zamolila sina da zatvori vrata od kuće i tada je jedan od rotvajlera skočio na dečaka, a zatim i drugi. Majka se krvnički borila da detetu spase život izvuče ga iz čeljusti dva rotvajlera, međutim, stravični čin se završio povredama i majke i deteta koje je do bolnice izdahnulo. Kako se prepričava psi ranije nisu pokazivali agresiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading