STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE ADVOKATA: SLAMAJU ŠARANOVIĆA I TO PREKO OVE ŽENE!

Autor: Republika

Hronika

18.11.2017

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija steže obruč oko odbeglog Vladimira Šaranovića (40), osumnjičenog da je 1. decembra 2015. smrtno ranio advokata Vladimira Zreleca (50), sumnja se da Šaranović razmatra mogućnost da se sam preda nadležnim organima, jer se umesto njega u zatvoru našla njegova supruga Nataša (39).

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Mup
Vladimir Šaranović u bekstvu

Prema rečima našeg izvora upućenog u slučaj, Šaranović, koji je u poslednji čas izmakao policiji kada je u utorak uveče upala u njegov stan na Kanarevom brdu, razmatra da se dobrovoljno preda.

- Policija je ranije identifikovala i locirala osumnjičenog za ubistvo advokata. Kada je sve bilo spremno za hapšenje i kada su specijalci došli u njegov stan, nisu ga zatekli tamo. Zbog toga se sumnja da je imao dojavu da mu se sprema hapšenje, pa je pobegao. Policija je u stanu zatekla njegovu suprugu Natašu i pronašla pola kilograma marihuane. Žena je uhapšena, kao i Šaranovićev komšija N. M. (39) - objašnjava naš sagovornik.

Kako kaže naš izvor, postoje izvesne indicije da Šaranovića grize savest zbog toga što je u kriminalnu priču uvukao i svoju suprugu.

- Nataši je određen pritvor od 30 dana zbog trgovine narkoticima. Ona na saslušanju u tužilaštvu nije želela da otkrije gde joj je muž i negirala je krivicu. Navodno, Šaranoviću je njeno hapšenje teško palo, naročito zbog toga što imaju decu, o kojoj neko mora da brine. Zbog toga pokušava da stupi u pregovore sa nadležnima kako bi svoju suprugu spasao neprilika u koje je upala upravo zbog njega - kaže naš sagovornik i dodaje da policija sumnja da se Šaranović sklonio u neki od štek-stanova, odakle je navodno nameravao da pređe u Crnu Goru.

- Međutim, izgleda da je hapšenje njegove žene uticalo na to da sada razmišlja o promeni plana, ali nije mu svejedno da se tek tako preda, jer je krivično delo za koje je osumnjičen i te kako ozbiljno. S druge strane, on važi za porodičnog čoveka koji je uvek brinuo o porodici i krivo mu je što je Nataša sada izložena raznim pritiscima - priča izvor za Alo.

Podsetimo, Vladimir Zrelec bio je advokat pokojne crnogroske braće Branislava i Slobodana Šaranovića i godinama im je vodio biznis sa kockarnicama. I osumnjičeni Vladimir je navodno bio blizak sa njima, jer su dalji rođaci i radio je u njihovim kazinima. Motiv ubistva advokata još je nejasan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading