TRGOVALI DROGU ZA OZLOGLAŠENU MOTO-BANDU "JEDAN POSTO"! Pala grupa Srba u Španiji!

Autor: Republika

Hronika

11.03.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moto-banda "Jedan posto" čiji su članovi državljani Srbije, Letonije i Holandije, uhapšena je u Alikanteu u Španiji, zbog sumnje da su trgovali marihuanom, preneo je portal La informasion.

RepublikaFoto: Printskrin/youtube

Kako je saopšteno, banda poznata po nošenju dijamanta na svojim prslucima, pala je sa 7.31 kilogramom biljke marihuane i 31 kilogramom pupoljaka, a osim toga pronađeno je i pet paketa isečene i vakumirane marihaune.

- Deset članova bande, među kojima su tri žene, drogu su gajili u kućama. Operacija u kojoj su uhapšeni nazvana je Sijuks, a izvedena je na teritoriji više gradova - prenose španski mediji:

- Članovi moto bande sumnjiče se za trgovinu drogom, prevare u vezi sa električnom energijom i pripadnost kriminalnoj organizaciji.

Španska policija zaplenila je osim narkotika i dron, replike oružja, tehniku, 5.000 evra, šest motora, sedam automobila i druge predmete.

- Dosadašnja istraga je utvrdila da su oni u Alikanteu živeli četiri godine i da su novac zarađivali isključivo uzgojem i prodajom marihuane. Reč je o ogranku bande koja je nastala devedesetih godina u Holandiji, a njihov zaštitni znak dijamant pokazuje da oni "žive život po svojim pravilima" - objasnili su izvori španskih medija, prenosi "Kurir".

Kako je dodatno pojašnjeno, banda "Jedan posto" u Holandiji je od 2017. godine povezivani su sa ubistvima i nelegalnim posedovanjem oružja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading