MRAČNA STRANA BEBISITERKE TROVAČICE: Već je bila osuđivana, završila u pritvoru!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

10.03.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi osnovi sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana bebisiterki S.C. osumnjičnoj da je bebi od četiri i po meseca koju je čuvala u odsustvu roditelja, dala lek za smirenje - bensedin, u većoj količini.

RepublikaFoto: pixabay.com
Zatvor (Ilustracija)

- Pritvor joj je na predlog tužilaštva odredio sudija za prethodni postupak zbog opasnosti da će uticati na svedoke i da će ponoviti krivično delo jer je već bila uslovno osuđena - rekla je Tanjugu portparolka suda Bojana Stanković.


Postoji bojazan da će uticati na roditelje bebe, kao i na vlasnicu sajta preko kojeg je angažovana - "Bebistierka.rs".

Ona se prethodno na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu branila ćutanjem, odnosno iskoristila je pravo da ne iznosi odbranu i dostavila je tužilaštvu svoju lekarsku dokumentaciju.

Tužilaštvo namerava da u daljem toku postupka, pored ispitivanja roditelja u svojstvu ostećenih i svedoka, naloži i psihijatrisko veštačenje ove žene, koja se tereti za krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Inače, nakon toksikoloških analiza utvrđeno je da beba od četiri i po meseca nije u životnoj opasnosti.

Ovu ženu roditelji su angažovali radi čuvanja deteta nekoliko dana pre događaja preko sajta "Bebisiterka.rs".

Da je beba pod lekovima za smirenje utvrđeno je u utorak uveče, nakon čega su policijski službenici sa Zvezdare o događaju obavestili tužilaštvo.

Policiji je slučaj prijavio doktor Dečije klinike u Tiršovoj, pošto je na odeljenju neurologije primljena beba 2020. godište, kod koje je u krvi pronađena veća koncentracija lekova za smirenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading