ODLOŽENO SUĐENJE UBICI SA TVITERA NEĐELJKU ĐUROVIĆU! Predmet nije u sudu!

Autor:

Hronika

10.03.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Neđeljku Đuroviću poznatom kao ubica sa Tvitera, odloženo iz dva razloga.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ibijeni Miloš Mileusnić (levo) i Neđeljko Đurović

Glavni pretres na suđenju Neđeljku Đuroviću (32) iz Požarevca za ubistvo uzornog studenta  iz Čačka Miloša Mileusnića (24) pred Višim sudom u Beogradu danas je odloźeno iz dva razloga.

Osim što je neopravdano izostao Đurovićev branilac, falili su i spisi slučaja koje je preuzeo zbog vestačenja forenzičara, doktora Miroslava Busarčevića.

- Predmet nam nije vraćen, a nalazi se kod profesora Busarčevića koji me je obavestio da mu treba još vremena da obavi posao. Do 23. marta bi trebalo da ga vrati jer se 25. obavlja kontrola pritvora - obavestila je prisutne predsednica veća Nataša Albijanić.

Sudija je zakazala novi pretres 16. aprila, a pitala je okrivljenog da li mu je poznato zašto njegov advokat nije došao na suđenje. 

- Rekao mi je da je moguće da se odloži sudjenje - kazao je Đurović koji se u više navrata osvrtao iza sebe verovatno tražeći majku koja ga, inače, podržava na suđenjima, ali je i ona danas izostala.

Podsećanja radi, Neđeljku Đuroviću sudi se za ubistvo studenta Miloša Mileusnića 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Đurović se tereti da je uz čistog hira usmrtio nožem njemu nepoznatog mladića  na kojeg je naleteo, posle noći provedene na Tviteru i drugim sadržajima  na Internetu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

10.03.2021 14:23

Predmet može i da se "izgubi". Kakva neodgovornost.