VULETIĆA TERETE ZA OTMICU, IZNUDU I PRANJE NOVCA! Bivši čelnik FK Partizan će govoriti i o vezama sa Belivkom

Autor: Republika

Hronika

10.03.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić stigao je u prostorije SBPOK gde bi trebalo u svojstvu građanina da bude saslušan na okolnosti poznanstva s Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela pranje novca, otmica i iznuda.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vuletić će govoriti o povezanosti sa Veljkom Belivukom

Kako je rekao Vuletićev advokat ispred prostorija SBPOK, bivši funkcioner Partizana daje iskaz, a saslušanje će trajati oko četiri sata.

Vuletiću je poziv sa salušanje u SBPOK uručen jutros u jednoj beogradskoj kafani, gde je sazvao pres konferenciju, nakon čega se svojim automobilom u pratnji advokata uputio u SBPOK.

- Pripadnici SBPOK su mi prišli i rekli da imaju nalog da odmah dam izjavu za tri krivična dela - rekao je novinarima Vuletić, koji je dati iskaz i o poznanstvu sa mafijaškim bosem Veljkom Belivukom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vesna

10.03.2021 09:54

Pa da, u kafani od ranog jutra, a bas je razmisljao da ode sam do policije, tek onako da proseta i kaze im da nema veze sa Veljom nevoljom, ali cvrc, sve smo imali prilike da cujemo ovih dana, a ko zna sta cemo sve.

Sara

10.03.2021 10:16

Nema sumnje da postoji povezanost, čim je dao ostavku dan-dva nakon hapšenja Belivukove mafijaške grupe.

Ivana

10.03.2021 10:27

Nemoguce je da Vuletic nije znao sta se radi na stadionu Partizana...Jano je kao dan da je povezan sa kriminalnim grupama.

Jovana

10.03.2021 11:02

Klupko se polako odmotava. Vidim ode klupko i do nekih koalicionih!