NEVIĐENA DRSKOST! VLADIMIR VULETIĆ NAJAVIO KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV VUČIĆA I VULINA!

Autor: Republika

Hronika

10.03.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić koji je dobio poziv za saslušanje u prostorijama SBPOK u Makišu u vezi sa poznanstvom sa Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela: pranje novca, otmica i iznuda, izjavio je uoči odlaska na saslušanje da će podneti krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra policije Aleksandra Vulina.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Vuletić je novinarima rekao da je dobio hitan poziv za saslušanje u SBPOK na okolnosti tri krivična dela: iznuda, otmica i pranje novca, baš u trenutku kad je u tužilaštvu hteo da podnese krivične prijave protiv predsednika Vučića i ministra Vulina.

- Baš kad sam hteo da podnesem krivičnu prijavu protiv Vulina i Vučića, saopšeteno mi je da pod odmah moram na salušanje, što sam ja, kao lojalan građanin ove države i prihvatio - rekao je Vuletić.

Podsetimo, nedavno je osvanuo Vuletićev razgovor s Belivukom u kome konstatuje da ga "voli", a onda se otkrilo i da ga je posećivao dok je Velja Nevolja bio u kućnom pritvoru.

Bivši funkcioner kluba iz Humske podneo je ostavku na mesto potpredsednika samo nekoliko dana pošto je uhapšen Veljko Belivuk i članovi njegove kriminalne grupe.

U obrazloženju ostavke, podsetimo, Vuletić je rekao da je "ponosan na tango smrti", zloglasni poklič navijačke grupe Principi kojoj je rukovodio Belivuk, o čemu je Republika već pisala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jovana

10.03.2021 10:55

Dolijao i ovaj lisac. Baš podmukao čovek. Glumio prvo nekakvu žrtvu, pretio tužbama...

Tanja

10.03.2021 12:38

Krivicne prijave mogu da padnu jedino njemu, zato mu je bolje da ne prica mnogo,nego da vidi sta ce sa svojom brukom.

Dama bez blama

10.03.2021 13:13

Momak je bio u poslu. Kakav je posao imao sa njima, ne znam, ali je imao.

Stevan

10.03.2021 13:14

Kako to da sada svi od potencijalnih okrivljenih imaju zdravstvene probleme, nešto tu smrdi. Optužbe su ozbiljne, videćemo epilog, ako je nevin nema razloga da se boji.